Росіяни масовано обстрілюють міста України. Оновлюється

2 года назад 0

10:28 — Зафіксовано вибух на об’єкті критичної інфраструктури у Львові. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено роботу міських ТЕЦ. Частина міста без електроенергії — міський голова Садовий.

Попередньо у Харкові три прильоти. Удар був по об'єкту енергетичної інфраструктури, деякі райони міста без світла, немає водопостачання — міський голова Терехов

В Одесі працює ППО — мерія.

10:03 — третя хвиля ракет — 47 штук. Рекомендовано залишатися в укриттях — очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім. У Києві кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури. Є постраждалі — КМДА. 

Вибухи: Рівненська область, Львівська область, Тернопільска область, Хмельницька область, Дніпропетровська область, Житомирська область, Київська область, Полтавська область, м. Київ, Харківська область, Миколаївська область.

Уранці 10 жовтня мер Києва Віталій Кличко повідомив про кілька вибухів у Шевченківському районі в центрі столиці. Є травмовані та загиблі. 

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на речницю ДСНС Світлану Водолагу.

Приблизно о 9:20 у Києві знову пролунав вибух. Також відомо про вибухи у Тернопільській, Львівській, Житомирській області та в Дніпрі. 

В ніч на 10 жовтня росіяни знову обстріляли Запоріжжя. Є загиблі та поранені.