Російські окупанти викрали ще одного жителя Херсона

2 года назад 0

На Херсонщині продовжують зникати люди. Рідні розшукують Миколу Миронюка, 1965 року народження. Про обставини зникнення чоловіка написав у Фейсбуці його син Олександр:

 

“24 березня батько виїхав на велосипеді на ринок за молоком. Але сказав, що хоче подивитися, чи буде мітинг. Орієнтовно о 12.45 його побили та затримали біля кінотеатру Україна. Думаю що його запам'ятали, тому що він приїжджав раніше”.

За кілька годин за місцем проживання був обшук, приїхало три автомобілі з маркуванням “Z”, деякі на херсонських номерах, продовжує син зниклого: 

“Люди у формі з автоматами і кілька в цивільному намагалися знайти зброю, але не знайшли, вдома були сестра та мама. Приїжджали з батьком, розмовляти та підходити не дозволяли, у батька була натягнута шапка на очі та замотана скотчем, ніс розбитий, рот у крові. Я спілкувався телефоном з кимось через телефон мами і говорив що вдома зброї немає, але вони не слухали. Після трьох дзвінків вони сказали мені не дзвонити”.

Як розповідає хлопець, його батько — шукач скарбів, і входить до пошукової групи:

“Звичайно, вдома лежали старі залізки, деякі уламки від зброї і старі гільзи, це все за словами мами, забрали в пакет з собою. Жодних контактів не залишали, на питання як зв'язатися сказали, що батько вийде на зв'язок, його телефон включиться. І якщо потрібно, вони самі зв'яжуться”.

На час цієї публікації жодної інформації не надходило, зв'язку зі зниклим не було. Родина Миколи Маруняка продовжує пошуки.