Сезонні вакансії роботодавців Херсонщини презентував Всеобласний ярмарок вакансій

6 лет назад 0

Стало доброю традицією в Херсонській обласній службі зайнятості весною проводити ярмарки сезонних вакансій з метою забезпечення роботодавців Херсонщини працівниками. Цьогорічний Всеобласний ярмарок «Роботодавці Херсонщини запрошують на сезонні роботи» відбувся 26 квітня.

Захід проходив у дещо новому форматі: одночасно у кожному центрі зайнятості області за участю роботодавців, які мають сезонні вакансії.

У ході ярмарку 202 роботодавця презентували 1400 сезонних робочих місць. Окрім того, в кожному центрі зайнятості представлялася потреба майже 300 сезонних вакансій з наданням житла від 21 роботодавця області.

У роботі ярмарку брали участь соціальні партнери, а саме: голови та керівники структурних підрозділів місцевих органів влади, об’єднаних територіальних громад, органів Державної фіскальної служби, Пенсійного Фонду України, Центрів соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, районних Військових комісаріатів та навчальні заклади області.

На Всеобласний ярмарок сезонних вакансій завітали 2700 громадян з метою працевлаштування. З них скеровано до роботодавців для попередньої співбесіди 1200 безробітних.

Отже, Всеобласний ярмарок сезонних вакансій один із самих популярних та дієвих заходів, що допомагають роботодавцям та шукачам роботи знайти один одного.

А якщо для вдалого працевлаштування у майбутнього працівника не вистачає знань, то тут же на місці можно домовитися про навчання або підвищення кваліфікації.