Ще одного ймовірного «закладчика» затримали херсонські патрульні

5 лет назад 0

Звичайна робота патрульних. Минулої ночі, близько 22-ої години, інспектори роти ТОР (тактико-оперативного реагування) помітили на вулиці Пугачова невідомого. Громадянин ішов назустріч, проте побачив транспортний засіб поліцейських і миттєво розвернувся. Він пішов, постійно озираючись. Погодьтесь, підозріло? Тож патрульні вирішили з ним поспілкуватись. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Чоловіка наздогнали й зупинили. Той помітно нервував. Інспектори провели поверхневу перевірку. 25-річний херсонець ховав у кишені пакетик. У ньому знаходились близько 50 згортків із кристалічною речовиною блакитного кольору, схожою на наркотичну. Зі слів затриманого, це були «солі». Також він додав, що розносив «закладки» й указав кілька конкретних місць. Там поліцейські виявили схожі згортки. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин та вилучення речовин.

За фактом порушено кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних речовин із метою збуту) ККУ.

Нагадуємо, що від початку поточного року херсонські патрульні вже вдруге затримують імовірних «закладчиків».