Школярі з усієї країни змагаються на Херсонщині за титул кращого правознавця

6 лет назад 0

Вчора відбулось урочисте відкриття ІV етапу ХХVІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства на базі навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти». Змагання будуть проводитись на базі Херсонського ліцею протягом 5 днів з 19 по 23 березня.

На відкриття завітав заступник голови ОДА Андрій Балонь і виказав своє переконання, що серед учасників олімпіади є майбутні керівники держави та справжні знавці права.

«Ви успішно подолали відбіркові етапи і тепер лише крок до вашої перемоги. Незабаром на цій же сцені ми будемо нагороджувати переможців, а поки хочу вам побажати показати кращий результат використовуючи усі ваші знання», — звернувся до учасників заступник голови ОДА.

Близько 100 школярів 9-11 класів з усіх регіонів України приїхали до Херсона, щоб позмагатись на олімпіаді. Яка буде проходити у два тури: теоретичний та практичний на розв’язання задач.

До складу журі увійшли відомі вчені та вчителі-практики, юристи і історики з різних регіонів України. Також серед журі і Сергій Петухов, заступник Міністра юстиції України. Від Херсонщини до складу журі увійшли науково-педагогічні працівники херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ.

Крім змагань, на учасників чекають екскурсії по м. Херсону та зустрічі з учнівськими колективами херсонських шкіл.

Прес-служба Херсонської ОДА