Щодо проблем з торгівлею у Херсоні

2 года назад 0

Вся купівля-продаж повинна відбуватися лише на ринках.

Про це повідомив сьогодні очільник Херсона Ігор Колихаєв () 

«Коли я кажу, що торгувати всі будуть лише централізовано, то так воно й буде: торгівля у Херсоні відбувається ЛИШЕ на ринках. Не біля нього, ні біля дороги, ні «ми тут на пів години»… Пояснення цьому найпростіше: по-перше, фізична безпека продавців та покупців, по-друге, здоров’я городян: ні у медиків, ні у вас зараз немає можливості лікувати людей від отруєння та інших проявів, пов’язаних із вживанням неякісної їжі. А ринки за якістю продукції стежитимуть. Правила для всіх одні. Я звертаюся до всіх, хто займається торгівлею: вам відкриті всі двері і дано всі законні можливості здійснювати свою діяльність. Але якщо ви не дотримуватиметеся наших вимог, товар вилучатиметься. Крапка», — наголосив міський голова 

Також, за його словами, будуть вестися переговори з керівниками ринків та інших торгових точок, щоб вартість продукції трималася приблизно на однаковому рівні у місті.

«Але кажу й покупцям: зростання цін провокуєте навіть ви, створюючи штучний ажіотаж навколо товарів», — наголосив Ігор Колихаєв.