Швейна фабрика “ВІД” відзначила 9-ту річницю заснування

3 года назад 0

У 1927 році почало свою історію одне з найвідоміших історичних підприємств Півдня України – «Більшовичка». Рівно 9 років тому фабрика отримала не тільки нову назву – Швейна компанія «ВіД», а й повну модернізацію підприємства: заміна швейного, розкрійного та вишивального обладнання.

Голова облдержадміністрації Сергій Козир долучився до привітань одного з провідних підприємств легкої промисловості України: «З 2013 року ви встигли показати, як потрібно розбудовувати сучасне та якісне виробництво, що працює за міжнародними стандартами. Хочу подякувати вам за те, що відкриваєте молодих талановитих швачок, які із училищ приходять до вас працювати. Адже саме від молодих людей і залежить, якою буде наша країна в майбутньому».

Сергій Козир вручив Почесні грамоти за сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток швейної промисловості Херсонщини та з нагоди 9-ї річниці заснування товариства з обмеженою відповідальністю «Швейна компанія «ВіД»:

  • ЗАСТУП Надії Анастасіївні – бухгалтеру;
  • ЦИБУЛЬНЯК Марині Анатоліївні   – директору виробництва.

 
Крім того, Подяку голови облдержадміністрації оголосили:

  • ВАСЕНОК Тетяні Яківні – швачці;
  • ШЕПЕТОВСЬКІЙ Олені Георгіївні   – швачці.

Також Сергій Козир вручив Подяку колективу товариства з обмеженою відповідальністю «Швейна компанія «ВіД» в особі генерального директора ДАРМОРОЗА Володимира Миколайовича.