Скадoвський мoрський пoртoвий eлeватoр виставили на продаж за 40,5 млн грн

3 года назад 0

Скадoвський мoрський пoртoвий eлeватoр виставили на електронний аукціон OpenMarket ДП “Сетам” за 40,5 млн грн. Про це повідомляє прес-служба ДП “Сетам”.

До складу комплексу входить 36 об’єктів нерухомості, а саме: будівлі та споруди загальною площею 7,4 тис. м², що розташовані на земельній ділянці площею 2,1 га та обладнання.

Об’єм зберігання елеватора 33,4 тис. тонн, з них: 15,3 тис. тонн в металевих силосах та 18,1 тис. тонн в 6 зерноскладах напільного зберігання.

Потужність прийому — 1,5 тис. тонн на добу. Погрузка на судна — 3−5 тис. тонн (ріка — море). Річна відгрузка — 600 тис. тонн, також є можливість збільшити об’єм відгрузки до мільйон тонн на рік. Потужність сушки — 800 тонн на добу.

Зазначається, що є можливість прямої перевалки сільгосппродукції з автотранспорту на водний транспорт. Контроль якісних показників проводиться в власній акредитованій лабораторії.

“Елеватор може надавати послуги по зберіганню і перевалці зерна, мастильних вантажів, шроту та іншої продукції, з можливістю використання припортового терміналу, що знаходиться в морському порту м. Скадовськ, Херсонської області”, — додали у відомстві.