Стадіон на Херсонщині перетворився на розливайку

7 лет назад 0

Благодійний фонд "Лепта" організував на стадіоні "Олімпійський", що в місті Каховка, безкоштовне харчування для малозабезпечених та безхатьків. Здавалося б гарна справа, але завжди є друга сторона медалі. Мешканці міста в соцмережах обурені поведінкою безхатьків, що приходять харчуватися на стадіон.

"Окремі особи приходять на стадіон задовго до харчування, розпивають там спиртні напої і на цьому ж місці справляють природні потреби.Вони вже стали мало не власниками стадіону. На зауваження працівникіа стадіону не реагують. Я вважаю, що стадіон для занять спортом а не для ,, комплексних'' обідів для безхатченків.Вважаю,що міській владі необхідно терміново вирішити це питання і виділити для цього інше місце", — пише у Facebook каховчанин Петро.

27 червня співробітники Каховського МГФОГП "Щит'' спільно з дільничним офіцером поліції в ході рейду на стадіон "Олімпійський'' затримали 4 осіб, які розпивали горілку . Порушників затримали та доставили в дільничний пункт поліції. За розпиття спиртних напоїв в громадському місці відносно цих осіб було складено адмінпротоколи.