«Твердо переконаний, що разом ми все зможемо досягти», — Владислав Мангер привітав колег з Днем місцевого самоврядування

5 лет назад 0

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом.

"Сьогодні ми відзначаємо День місцевого самоврядування. Ось уже два роки, як я очолюю Херсонську обласну раду, і це свято стало й моїм професійним святом.
За цей час, як ніколи, усвідомив: люди нам довірили найважливіше – представляти їх інтереси і приймати рішення, від яких безпосередньо залежить добробут їхніх родин.
Колеги, щиросердно вітаю Вас із Днем місцевого самоврядування! Бажаю Вам завжди миру і сімейного затишку, виваженості та справедливості в прийнятті рішень.
Успішне майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. І кожен із нас може зробити свій внесок у розбудову Херсонщини і всієї України – бути компетентним, відповідальним і мати активну громадську позицію.
Діяльність Херсонської обласної ради є відкритою і спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців Херсонщини. Так, попереду ще багато завдань, які ми повинні вирішити задля того, щоб наша область розвивалася стабільно, впевнено і безупинно. Твердо переконаний, разом ми все зможемо досягти!"
— підкреслив Владислав Мангер.