У веселій та казковій атмосфері збирається зустрічати Новий рік Херсонщина.

2 года назад 0

Обласна та міська влада вирішили об’єднати свої зусилля, та подарувати жителям Херсонщини по-справжньому яскраве новорічне свято, що триватиме з 19 грудня по 14 січня.

Сьогодні, 13 грудня 2021 року, під час засідання селекторної наради, заступник директора Департаменту реалізації гуманітарної політики ОДА Ігор Мазур розповів, що вже традиційно відзначати новорічні свята на Херсонщині розпочнуть в День Святого Миколая, 19 грудня.

Цього дня о 15:00 на площі біля ККЗ «Ювілейний» новорічними вогниками замайорить 18-метрова ялинка.

Приємним подарунком для наймолодших гостей свята стане можливість відвідати резиденцію Святого Миколая. Дітки зможуть поспілкуватися з Миколаєм Чудотворцем, а найчемніші та найслухняніші отримають від нього подарунки. Працюватиме резиденція до 25 грудня.

Також під час селекторної наради обговорили питання відзначення новорічних свят в громадах Херсонщини. Ігор Мазур зазначив, що особливу увагу слід звернути на привітання дітей пільгових категорій.

“На місцях мають забезпечити дітей пільгових категорій новорічними подарунками, а також можливістю відвідати святкування в обласному центрі. Також на місцях слід організувати проведення яскравих новорічних дійств, а також подбати про дозвілля дітей на зимових канікулах”, — наголосив заступник директора Департаменту реалізації гуманітарної політики ОДА.

Голова облдержадміністрації Геннадій Лагута звернувся до голів територіальних громад: “Я особисто кожного прошу пам’ятати про значення цих свят для жителів Херсонщини. Це найулюбленіші свята наших родин. Тому прошу на належному рівні поставитися до цього та зробити все, аби свята пройшли на гідному рівні”.