В Херсоні бабуся віддала поліцейським трьох малолітніх онуків, яких покинули на неї батьки

6 лет назад 0

В Херсоні від трьох діток віком півтора, три та п’ять років відмовилися мама, батько та бабуся. Причина – скрутне матеріальне становище та небажання виховувати дітей. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

У Дніпровське відділення поліції прийшла літня жінка разом з трьома малолітніми онуками. Вона розповіла, що через вік та скрутне матеріальне становище не може виховувати дітей, тому передає їх поліції з подальшим поміщенням у притулок. Пенсіонерка сказала, що дітей до неї привів цивільний чоловік її 26-річної доньки. Він сказав, що співмешканка пішла гуляти і залишила дітей на нього. Він не схотів сидіти з малечею, тому відвів до бабусі, а сам теж пішов гуляти. Поки що місцезнаходження матері та батька дітей не встановлено.

"Чи залишать дітей у родині – будуть вирішувати компетентні органи. Але, найімовірніше, мати буде позбавлена батьківських прав на дітей. Наразі двоє старших дітей перебувають у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, а півторарічний хлопчик поки що в лікарні", — повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.