Великолепетиські поліцейські за 5 годин розшукали 17-річного мандрівника

5 лет назад 0

17-річний житель одного з сіл Великолепетиського району зник з уроків сьогодні вранці. Зі слів вчителів, хлопець приїхав на велосипеді до школи, залишив сумку з речами, після чого пішов у невідомому напрямку. Самостійні пошуки вчителів не увінчалися успіхом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Повідомлення про зникнення учня надійшло у Великолепетиське відділення поліції приблизно об 11:00. Поліцейські встановили, що хлопець виховується у прийомній родині, мати не знала причину його втечі. Також з’ясувалося, що два роки тому після конфлікту з однолітками хлопець теж тікав з дому.

Як повідомив начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, на пошуки неповнолітнього задіяли майже весь особовий склад районного відділення поліції, опитували його друзів та жителів села. Фотографію зниклого надіслали місцевим фермерам та орендарям полів, телефонували водіям автобусів, які проходять повз село, але ніхто не бачив хлопця.

Під час попередньої втечі хлопця відшукали у смт Велика Лепетиха, тож і цього разу Андрій Чонка направив туди групу поліцейських, які обійшли населений пункт і приблизно о 16:00 розшукали зниклого в центрі. З неповнолітнім було все добре. Він подолав майже 25 кілометрів, щоб дістатися у районний центр.

Наразі хлопця повернули в родину. Працівники поліції з’ясовують у нього причини втечі, чи не було конфліктів з однолітками, щоб у подальшому запобігти подібним вчинкам.