Відбулось засідання комунальної комісії обласної ради

4 года назад 0

3 квітня відбулось засідання постійної комісії Херсонської обласної ради з питань управління об’єктами комунальної власності під головуванням Юрія Рожкова. Участь у роботі комісії взяла заступниця голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова.

Карантинні заходи, пов’язані з недопущенням розповсюдження короновірусної інфекції, внесли свої корективи у роботу комісії, але не вплинули на ефективність.

Під час засідання на комісії особисто були присутні три депутати, інші приєдналися до обговорення порядку денного та голосування дистанційно – за допомоги мобільного зв’язку.

Депутати погодили зміни до рішення сесії обласної ради від 20 грудня 2019 року «Про реорганізацію шляхом приєднання КНП «Херсонський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» Херсонської обласної ради до КНП «Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Г.І. Горбачевського» Херсонської обласної ради». Йшлося про винесення на розгляд сесії змін до комісії з реорганізації у зв’язку зі звільненням директора КНП «Херсонський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» та декількох працівників установи, які були членами комісії.

Також депутати погодили винесення на сесію нової редакції статуту КНП «Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Г.І.Горбачевського» Херсонської обласної ради.

Нагадаємо, рішенням сесії від 20 грудня 2019 року № 1525 КНП «Херсонський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» було приєднано до КНП «Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Горбачевського». Це зумовило обов’язкове внесення змін до статуту Підприємства в частині правонаступництва прав та обов’язків приєднаного КНП «Херсонський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом», а також розширення предмету і мети діяльності Підприємства у зв’язку з необхідністю надання пацієнтам послуг третинної (високоспеціалізованої) стаціонарної медичної допомоги, у тому числі екстреної (невідкладної) та амбулаторно-поліклінічної допомоги ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД.