Відключення  від електропостачання гуртожитків Нової Каховки  залишається актуальним

2 года назад 0

Згідно інформації, наданої КП “Новокаховський гуртожиток”, розрахунок за спожиту електроенергію з Херсонською обласною енергопостачальною компанією за грудень 2022 року виконано в повному обсязі.

Как сообщает навокаховское издание  Online НК: основна заборгованість у сумі близько 2 млн грн залишається, у зв’язку з чим ХОЕК не полишає наміру відключити гуртожитки від подачі електроенергії до повного погашення заборгованості. Повідомила прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська.

Виконавчі органи Новокаховської міської громади закликають всіх боржників сплачувати існуючу заборгованість, або, у разі неможливості повного погашення, укласти договір реструктуризації боргу з КП “Новокаховський гуртожиток”.

Також нагадуємо, що у разі скрутного фінансового становища, є можливість звернутися до органів соціального забезпечення, де ви зможете отримати консультації щодо нарахування житлової субсидії, скористатися пільгами чи отримати відповідні виплати, у разі набуття відповідного статусу.