Вихованці херсонської Школи хокею зустрілися з легендами світового хокею

5 лет назад 0

На честь відкриття нового хокейного сезону до Херсона на запрошення голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера завітали легенди світового хокею — Олімпійський чемпіон Олексій Житник та найрезультативніший український хокеїст у НХЛ Дмитро Христич.


Вони вперше у нашому місті і не приховують емоцій: вражені, що розвитку зимових видів спорту, підтримці саме хокею у нас приділяється така увага. Те, що працює дитяча Школа, є доросла професійна команда, яка демонструє гарні результати — це дійсно досягнення й обласної влади, й поціновувачів хокею, батьків й, звичайно, вболівальників, впевнені поважні гості.

З нетерпінням юні вихованці Школи хокею чекали на зустріч з відомими хокеїстами.

Єгор каже, що раніше передивлявся відео з ігор Христича та Житника, намагався самостійно повторити їх удари. Те, що вдалося побачити хокейних зірок у Херсоні – щастя.



На льодовій арені під час відкритого тренування, яке провів Олексій Житник, діти старанно виконували усі вправи, ловили кожне слово професіонала. А по закінченні тренування кожен бажаючий зміг отримати автограф від легенд хокею та зробити фото.

Увечері усіх поціновувачів хокею чекало святкове відкриття сезону у Херсоні та гра між херсонським «Дніпром» та командою «Кременчук». Трибуни були заповнені, вболівальники скучили за своєю улюбленою командою та щиро її підтримували.