Випробування ЗНО: карантинні обмеження, аномальна спека та стрес

4 года назад 0

В Україні продовжується основна сесія ЗНО. Разом із карантинними реаліями випускники отримали ще одне випробування – аномально високу температуру на вулиці і як наслідок в аудиторіях.

«У низці навчальних закладів Херсонщини рівень організаційної підготовки до складання ЗНО призвів до того, що абітурієнти працювали в аудиторіях із критично високою температурою… закриті вікна, задуха. Писати іспити в масках виявилося ще тим випробуванням. Другий тур ЗНО буде в період, коли за прогнозами очікується + 42» – таке повідомлення у Facebook публікує народний депутат України, лікар Вікторія Вагнєр.

Помічник пані Вікторії Олег Зайченко говорить, що сьогодні, за її дорученням, збирає інформацію, у яких умовах діти складали ЗНО в Херсоні. Мета – у найкоротші строки усунути недоліки.

Директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти Максим Кирпенко у телефонному коментарі пояснює, що ситуація із температурним режимом в аудиторіях дійсно складна. У деяких пунктах дітям дійсно знадобилася медична допомога