Визначено лауреатів премії першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2022»

2 года назад 0

Завершився перший (обласний) тур конкурсу «Учитель року-2022», який проводився у чотирьох номінаціях «Інформатика», «Біологія», «Основи правознавства», «Мистецтво».

Відповідно до оновленого Положення цьогорічний конкурс представив новий формат проведення, повідомляє сторінка міськвиконкому у соцсетях . Всі учасники проходили конкурсні випробування тільки на рівні області. Завдання, поставлені перед ними, спрямовані на пошук нових педагогічних ідей, удосконалення методики викладання навчальних предметів, організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, виявлення творчих компетентних учителів  української школи.

Від педагогів міста Херсон оргкомітет отримав 25 заявок. На шляху до перемоги вони проходили тестування, проводили майстер-класи, розробляли методичні практикуми, виконували практичні завдання, демонстрували фрагменти дистанційного уроку і, обов’язково, вели урок.

До фінального етапу І туру конкурсу дійшли 12 херсонських учителів. Днями відбулося онлайн підбиття підсумків та відзначення переможців.

Диплом ІІ ступеня отримали: Юлія СИНІЦЬКА (ЗЗСО № 52, номінація «Біологія»), Світлана ФІЛЕНКО (гімназія № 20, номінація «Інформатика») та Світлана ІСАЄНКО (ЗЗСО №26, номінація «Основи правознавства»).

А перемогу (диплом І ступеня) в номінації «Біологія» здобула Світлана ЛАСЬКА, вчителька Херсонської гімназії №20, яка в березні-квітні представлятиме  Херсон на всеукраїнському рівні.