У Білозерському районі поліцейські затримали крадія металу з підприємства

5 лет назад 0

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала співробітниця одного з агропідприємств у Білозерському районі. Жінка розповіла, що на даний час підприємство не працює, але по території ходить невідомий чоловік та щось шукає. Як з’ясувалося, незнайомець виявився злодієм, який вчинив на підприємстві вже кілька крадіжок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник Білозерського відділення поліції Олександр Гайдук, за місцем виклику поліцейські побачили чоловіка, який скручував алюмінієвий дріт. Він одразу зізнався поліцейським, що скоює крадіжку аби підзаробити грошей.

Зловмисником виявився раніше судимий за майнові злочини 50-річний місцевий житель. Поліцейські встановили, що з початку місяця чоловік вже чотири рази здійснював крадіжки з території даного підприємства. Під час санкціонованого обшуку в його домоволодінні були знайдені інші металеві вироби, які він не встиг здати в пункт приймання металобрухту.

Наразі розпочате досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваному може загрожувати до 5 років позбавлення волі.