У чотирьох населених пунктах Бериславського району вже близько двох тижнів немає світла

6 месяцев назад 0

Станом на зараз у чотирьох населених пунктах Бериславського району немає електрики вже близько двох тижнів. Це Берислав, Шляхове, Томарине й Новоберислав. Російські війська обстріляли об'єкт критичної інфраструктури, і є дуже значні пошкодження.

Про це в прямому ефірі Медіаплатформи “Вгору” повідомив голова Бериславської районної військової адміністрації Володимир Літвінов.

За його словами, зараз електрики працюють над відновленням, але світло швидко не відновлять, адже щодня є обстріли, і це унеможливлює проведення ремонтних робіт.

Загалом у Бериславському районі на сьогодні електропостачання є в 120 населених пунктах зі 151. Тобто 31 населений пункт залишається без світла, розповідає голова РДА.

Це Тягинська громада, частково Бериславська громада, Милівська, Новоолександрівська, Новорайська.

“Це ті громади, де зараз у деяких населених пунктах немає світла. І, на жаль, там відновити неможливо, тому що вони близько до берега й під постійними обстрілами”.

Нагадаємо, сьогодні речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков  ефірі телемарафону заявив, що влада три місяці займалася захистом споруд критичної інфраструктури.