У двох водіїв за ніч патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння

6 лет назад 0

На проспекті Святих Кирила та Мефодія вчора близько 21-ої години патрульні зупинили автомобіль Daewoo Sens, який рухався в нічну пору доби без ввімкненого світла фар. Під час спілкування з водієм інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські провели поверхневу перевірку транспортного засобу та виявили шприц із невідомою рідиною темного кольору, схожою на наркотик. Водій від медичного огляду відмовився у встановленому законом порядку.

На порушника інспектори склали адмінматеріали за ст. 121 (Керування транспортним засобом, що має несправності) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. На цього ж громадянина патрульні вже складали адмінматеріали за теж порушення і також виявили в нього невідому речовину.

А екіпаж, який патрулює відрізок дороги Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч, зупинив близько 3-ої години ночі за порушення ПДР автомобіль Daewoo Lanos. В салоні транспортного засобу перебували водій та пасажир. У обох поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Громадянин за кермом теж відмовився проходити відповідний огляд. На нього інспектори склали адмінматеріали за ст. 122 (Порушення розташування транспортних засобів на проїзній частині) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Також патрульні провели поверхневу перевірку транспортного засобу. У автомобілі інспекори виявили 5 пакетиків із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. В обох випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені речовини вилучили для проведення експертизи, а транспортні засоби евакуювали.

Патрульна поліція Херсонської області