У Генічеському районі російські окупанти шукали учасників українського підпілля – Центр нацспротиву»/>

5 месяцев назад 0

Службовці зі слідчого комітету РФ шукали учасників українського підпілля в окупованому Генічеському районі на Херсонщині. Під час цього рейду російські окупанти перекривали село в районі, обшукували будинки та намагалися виявити інформаторів Сил Оборони.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

“Відряджені поліцаї зі слідчого комітету РФ провели рейд у Генічеському районі в пошуках підпілля. Під час рейду окупанти перекривали село, обшукували будинки та намагались виявити інформаторів Сил Оборони України”, – ідеться в дописі.

Таким чином російські окупанти продовжують репресії на окупованій Херсонщині, ідеться в дописі.

Раніше Центр нацспротиву декілька разів пповідомляв про активність українського підпілля на окупованій Херсонщині. Так, в листопаді завдяки ньому вдалося завдати удару по будівлі, де проходила нарада російських окупантів.  У жовтні ліквідували штаб управління армії РФ завдяки інформації місцевих.

Російські окупанти активно борються з українським підпіллям. У листопаді співробітники “слідчого управління” Росії обходили навчальні заклади окупованої Херсонщини в пошуках підлітків-інформаторів. Вони перевіряли й телефони українців на Херсонщині та Запоріжжі.