У ХДАЕУ провели традиційну посвяту у студенти

3 года назад 0

Сьогодні до лав студентів аграрно-економічного університету офіційно прийняли понад 1000 першокурсників. Вони навчатимуться на 5 факультетах за ступенями «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії» і «Доктор наук» на традиційних та нових спеціальностях, як архітектура та містобудування, готельно-ресторанна справа, маркетинг, дизайн, ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко долучився до привітань студентів-першокурсників: «Посвята у студенти – це завжди хвилююча та відповідальна мить. Вам пощастило, що здобувати знання ви будете у одному з кращих навчальних закладів області, який виховав не одне покоління відомих науковців, економістів і гарних фахівців інших сфер. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення».

Крім того, Микола Якименко за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців, активне сприяння розвитку інтелектуального суспільства та з нагоди Дня знань нагородив Почесною грамотою:

  • БАЛАБАНОВУ Ірину Олександрівну — декана біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету;
  • КИРИЧЕНКО Наталю Валеріївну — в.о. завідувача кафедри менеджменту та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету;
  • КРИКУНОВУ Вікторію Миколаївну — декана економічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Також Подяку голови облдержадміністрації оголосили:

  • ПАПАКІНІЙ Наталії Сергіївні — доценту кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин ім. В.П. Коваленко Херсонського державного аграрно-економічного університету.