У Херсоні громадяни допомогли поліцейським затримати підозрюваного у скоєнні розбійного нападу

6 лет назад 0

У Херсоні зловмисник скоїв розбійний напад на манікюрний салон. Підозрюваний вдарив жінку-касира молотком та забрав 1000 гривень. Затримати підозрюваного поліції допомогли небайдужі перехожі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала касир одного з манікюрних салонів у Таврійському мікрорайоні. Вона розповіла, що близько 11.00 до салону зайшов невідомий чоловік. Він розглядав косметику та спілкувався. Згодом чоловік вийшов на вулицю та через хвилину повернувся. В руках у нього був молоток. Незнайомець вдарив жінку, забрав з каси 1000 гривень та вибіг на вулицю. Проте зловмиснику не вдалося далеко втекти. Крики касира про допомогу почули небайдужі перехожі. Громадяни побігли за підозрюваним, наздогнали на сусідній вулиці та тримали до приїзду поліції.

Як розповів начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, затриманим виявився 27-річний житель Білозерського району. З його слів, на злочин його наштовхнуло скрутне матеріальне становище. Потерпілу жінка була доставлена в лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана потиличної ділянки. Стан її здоров’я задовільний.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.