У Херсоні мати семи дітей вчинила домашнє насильство

4 года назад 0

Повідомлення про сімейний скандал у Корабельному районі міста Херсона надійшов на лінію «102» ввечері. Чоловік попросив допомогти заспокоїти його невістку, яка у стані алкогольного сп’яніння кидалася на всіх та била посуд. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події мобільна група реагування на факти домашнього насильства ГУНП виявила 38-річну жінку у неадекватному стані. Вона була під дією алкоголю, нецензурно висловлювалася у бік рідних, била посуд та розкидала меблі, на зауваження свекра не реагувала. Працівники поліції поговорили з жінкою та з’ясували, що у неї напружені стосунки з родичами чоловіка, які постійно її повчають. Також стало відомо, що у жінки семеро дітей. Наймолодша дитина нещодавно народилася і нині знаходиться в лікарні через слабкий стан здоров’я. Інші діти, найстаршому з яких 15 років, перебували у бабусі та не були свідками сварки. У відношенні жінки інспектори склали адміністративний протокол за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Працівники поліції побачили у квартирі неналежні умови для виховання дітей: скрізь були розкидані речі, у помешканні не прибирали, стояв сморід. Про цю родину працівники поліції повідомили службу у справах дітей та інші соціальні служби для перевірки стану здоров’я малюків, умов їх проживання та надання необхідної допомоги.