У Херсоні поліцейські нагадали працівникам торгівлі про заборону продажу неповнолітнім алкоголю та цигарок

5 лет назад 0

У Херсоні працівники відділу ювенальної превенції обласного главку поліції провели профілактичний рейд торгівельними закладами міста «Відповідальність починається з мене». Поліцейські нагадали адміністраторам закладів та продавцям про недопустимість продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Такі профілактичні рейди ювенальні поліцейські систематично проводять у всіх районах області. Власникам закладів нагадують про адміністративну відповідальність за продаж неповнолітнім алкоголю і тютюнових виробів, що тягне за собою накладення штрафу, а в майбутньому може призвести до позбавлення ліценції на продаж підакцизних товарів.

За словами начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослава Шанька, з початку року ювенальні поліцейські виявили 108 фактів продажу неповнолітнім алкоголю і цигарок. На недобросовісних продавців склали адміністративні матеріали за ч.2 ст.156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами» Кодексу України про адміністративні правопорушення.