У Херсоні поліцейські затримали чоловіка за підозрою у спробі вбивства співмешканки

4 года назад 0

Учора, близько другої години ночі, у Дніпровське відділення поліції звернувся черговий місцевої лікарні. Він повідомив, що до них доставили 37-річну жінку з двома проникаючими пораненнями грудної клітини, її стан тяжкий. Впродовж години поліцейські встановили, що удари були нанесені співмешканцем потерпілої. Чоловіка затримали за підозрою у замаху на вбивство жінки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції опитали лікарів та дізнались звідки привезли жінку з пораненнями. Прибувши за місцем мешкання потерпілої її сусіди повідомили, що вона проживає разом з чоловіком. Співмешканці постійно вживають спиртні напої та сваряться, як і тієї ночі. Майже о другій годині потерпіла постукала до своїх сусідів та благала викликати швидку, жінка була вся в крові.

Поліцейські зайшли в будинок потерпілої та побачили сплячого чоловіка. Розбудивши його, в ході розмови він зізнався поліцейським, що після вживання спиртних напоїв під час сварки від вдарив співмешканку ножем у груди та пішов спати.

Як повідомив начальник Дніпровського відділення поліції Шульгін Дмитро, за даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Речові докази з місця події вилучені. Проводяться всі необхідні експертизи. 32-річний зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.