У Херсоні поліціянти затримали херсонця, який продавав наркотики

9 месяцев назад 0

Працівники департаменту внутрішньої безпеки спільно зі слідчими Херсонського районного управління поліції затримали чоловіка, який продавав синтетичний психостимулятор. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Фото зі сторінки херсонської поліції у фейсбуці

Поліціянти встановили, що 40-річний херсонець замовив через один із месенджерів гуртову партію наркотиків для продажу. Чоловіка затримали, коли він прийшов у відділення пошти отримувати своє відправлення. Під час огляду в нього виявили 50 грамів заборонених речовин.

Як зазначається, зловмисник збував їх наркозалежним жителям Херсона. Він приймав замовлення телефоном та передавав речовини особисто.

Нині до суду направлено клопотання слідства щодо обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми писали, що на одній із присадибних ділянок Степанівки на Херсонщині правоохоронці виявили посів 41 кущ конопель. Власнику ділянки може загрожувати штраф (до 671 тисячі гривень) або арешт до 6 місяців, або обмеженням волі до 3 років.

Судитимуть херсонця за незаконне придбання, зберігання та збут канабісу. Зараз він під вартою, де очікує на вирок суду. Йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Чоловік організував продаж канабісу за місцем свого проживання, а його клієнтами були мешканці Херсона.