У Херсоні презентують оцінку роботи місцевих депутатів протягом другого року повноважень

6 лет назад 0

27 березня у Херсоні відбудеться "круглий стіл", присвячений результатам «Атестації депутатів місцевих рад»,

Під час круглого столу організатори оголосять, хто з 54 депутатів Херсонської міської ради отримав максимально можливі позитивні та негативні оцінки за результатами своєї діяльності протягом другого року повноважень; розкажуть про тенденції реалізації повноважень депутатами Херсонської міської ради в порівнянні з тенденціями інших міських рад 7 обласних центрів; обговорять разом з депутатами та експертами, як можна вирішити ідентифіковані проблеми в результаті реалізації місцевими депутатами свої повноваження.

Час: вівторок, 27 березня о 12:00.

Місце: м. Херсон, вул. Пилипа Орлика (9 Січня), 30, оф. 33 Кризовий медіа центр. Херсон.

Спікери:

Олександр Мошнягул, Голова Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень;

Дементій Бєлий , Голова Херсонської обласної організації Комітету виборців України.

До участі в "круглому столі" також запрошені депутати Херсонської міської ради та регіональні експерти, представники громадських організацій і журналісти.

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 14 місцевих рад з 8 областей України. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізовується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2016 році апробація методології відбулася в міських радах Одеської області за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

В місті Херсоні за реалізацію ініціативи відповідає Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень.