У Херсоні продовжує свою роботу інклюзивно-ресурсний центр

2 года назад 0

З вторгненням російських військ в Україну Херсонський інклюзивно-ресурсний центр № 2 перейшов на дистанційну роботу. Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на керівника центру Тетяну Левченко.

За її словами, сьогодні оцінка розвитку дітей не проводиться, бо це небезпечно, як для фахівців, так і для самих батьків з дітьми. Надаються тільки консультації у телефонному режимі чи онлайн. Для цього було розроблено спеціальний графік консультацій.

Також продовжуються всі розвитково-корекційні заняття для дітей, але виключно режимі онлайн. Наприклад, тричі на тиждень вчитель-дефектолог для дітей молодшого шкільного віку читає вечірню казку. Двічі на тиждень практичний психолог веде рубрику з аналізу мультиків "Цікавий світ мультфільмів".

«На кожний новий тиждень ми плануємо заходи як для дітей дошкільного та шкільного віку, так і для педагогічних працівників і батьківської спільноти. Всі матеріали, посилання, заходи, пам'ятки, ігри ми розміщуємо на своїй сторінці в Фейсбук», — повідомила Тетяна Левченко.