У Херсоні пройде фестиваль людей поважного віку

6 лет назад 0

Танці, пісні, кулінарні виставки та ще багато цікавого — це все про другий фестиваль поважних людей «Золотий вік». Проходитиме фестиваль у Херсоні на території ККЗ «Ювілейний» з 29 по 30 вересня, за ініціативи команди громадської організації « Громада UA ».

«Ми хочемо привернути увагу громадськості до людей поважного віку і показати, що вони також можуть багато зробити як для громади, так і для міста в цілому. І не варто їх «списувати з рахунку», оскільки вони ще молоді в душі та багато чому можуть навчити підростаюче покоління», — говорить організатор фестивалю Наталя Шатілова.

У рамках фестивалю відбудуться такі заходи як «Бабусині пиріжки», «Ретро вечірка», виступи вокальних ансамблів з усієї області. Також буде надаватися юридична та медична консультація, для цього залучені міські медики та поліцейські.

«Перлиною» ж заходу стане вже традиційна, церемонія «Золоті пари Херсонщини», яка вшановує сімейні пари, що святкують цього річ 50, 55, 60 і більше років подружнього життя.

Організатори говорять, що ця церемонія є необхідною, оскільки покликана показати молодому поколінню, як слід будувати сімейні відносини, щоб вони залишалися такими ж теплими і через десятки років.

Автор: Антон Костюк