У Херсоні пройшов міський етап обласного фестивалю дружин юних пожежних

6 лет назад 0

Дитячий громадський рух Дружин юних пожежних вже багато років поспіль розвивається у Херсоні. Такі заняття виховують навички збереження здоров'я та життя, моделюють небезпечні ситуації і навчають з них знаходити вихід, а також мають профорієнтаціїні елементи та привертають увагу до професії пожежника-рятувальника.

На Фестивалі зібралися разом аби продемонструвати суддівській колегії та широкому загалу глядачів свої найкращі «безпечні» виступи у вирішальному випробуванні команди-переможці попередніх, відбіркових турів: «Fire» (гімназія № 3), «Фенікс» (школа № 24), «Фенікс (школа № 26), «Прометей» (школа № 30), «Redfire» (школа № 48), «Запальні дівчата» (школа № 53).

Під час виступів команди демонстрували не лише свої знання з правил безпеки, але й акторські, вокальні здібності, креативність та почуття гумору. На сцені панувало справжнє дійство, діти використовували декорації, різнобарвні костюми, образи та навчали всіх присутніх, як не впустити в своє життя біду і як поводити себе, якщо все жтаки опинився у небезпечній ситуації. Гучними оплесками вболівальники у залі щиро підтримували кожну команду.

За результатами фестивалю усі учасники, у тому числі переможці у відеоконкурсі, отримали грамоти управління освіти та солодкі призи. А право представляти наше місто на обласному етапі Фестивалю ДЮП виборола команда «Fire» Херсонської гімназії №3, — повідомляє міське управління освіти.