У Херсоні відбудеться виставка «Будіндустрія 2018. Енергозбереження»

6 лет назад 0

У ККЗ Ювілейний з 4 по 6 квітня відбудеться 20 галузева будівельна виставка «Будіндустрія 2018. Енергозбереження». Традиційний організатор заходу – Херсонський Виставковий центр «Експо- Центр».

До уваги відвідувачів – пропозиції у різних сегментах ринку: від будівельних матеріалів — до енергозберігаючих технологій. На стендах учасників будуть представлені матеріали та технології: вікна, двері, фасади, освітлення, будівельні та оздоблювальні матеріали, інженерні системи, тепло-, енерго-, водооснащення, котельне обладнання, енергозберігаючі технології, нові рішення для комунального господарства, благоустрою оселі та прилеглої території.

Традиційно на виставці не тільки презентуються продукція та послуги, але й вивчаються нові тенденції, зустрічаються ділові партнери, досягаються домовленості про подальшу співпрацю. Учасники виставки завжди очікують появи нових споживачів і покупців, міцних взаємовигідних контактів, відвідувачі – нової інформації про товари, що може оптимізувати робочий процес. Це головне завдання яке вирішує виставка

Питання енергоефективної економіки надзвичайно гостре та актуальне на сьогодні. Держава та суспільство вирішує завдання скорочення споживання газу, переходу на альтернативні джерела енергії, оновлення технологій. Сучасні енергозберігаючі проекти в промисловості та житлово-комунальному господарстві обов’язково будуть представлені на виставці. Адже утеплення стін, підвалів, дахів, встановлення індивідуальних лічильників, заміна вікон, використання твердопаливних котлів – це першочергові заходи з підвищення енергоефективності житла.

У рамках виставки:

4 квітня 2018 року відбудетеся конференція "Енергозбереження та підвищення енергетичної ефективності в агросекторі"

5 квітня семінар «Зарубіжна недвижимість»

Всі дні роботи — різноманітні майстер — класи компаній-учасників . На відкритому майданчику виставці буде проходити демонстрація товарів експонентів.