У Херсоні відбувся брифінг «Новели законодавства – антирейдерський закон»

7 лет назад 0

22 грудня в приміщенні Головного територіального управління юстиції у Херсонській області відбувся брифінг «Новели законодавства – антирейдерський закон».

Захід був проведений начальником Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Костянтином Хутковським, повідомляє justks.gov.uа.

Фахівці територіального органу юстиції розповіли про новели законодавства, введені Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захист прав власності».

Під час проведення брифінгу спеціалісти відповідали на запитання:

  • Що змінив закон для пересічного українця?
  • Що змінив закон для бізнесу?
  • Що змінив закон для громадських та благодійних організацій?

Костянтином Хутковським було відмічено: «Закон спрямований на врегулювання проблемних питань захисту прав власності під час реєстраційних дій та законодавче закріплення дієвих механізмів запобігання рейдерству. Він забезпечить надійний захист від несанкціонованого відчуження активів громадянам, які володіють нерухомим майном, власникам компаній та підприємцям».

Ухвалення Верховною Радою України так званого «антирейдерського закону» є важливим кроком на шляху до пoдoлaння прoблeми нeзaкoннoгo зaвoлoдiння мaйнoм.

Тeпeр прaвa влaснoстi тa eкoнoмiчнi iнтeрeси грoмaдян стaли бiльш зaхищeними вiд нeзaкoнних пoсягaнь з бoку стoрoннiх oсiб. Цe в свoю чeргу сприятимe рoзвитку бiзнeсу та стимулювaтимe приплив дo Укрaїни iнoзeмних iнвeстицiй.