У херсонській лікарні ім. Карабелеша 22 березня прийняли більше тисячі пацієнтів

2 года назад 0

22 березня медики КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» проконсультували 1060 дорослих і маленьких пацієнтів. Половина з них – 520, спілкувалися з сімейними лікарями і педіатрами особисто, решта – в режимі онлайн. 29 свідомих громадян вакцинувалися. У поліклініках зафіксовані випадки захворюваності на COVID-19 і херсонці лікуються під наглядом лікаря вдома.

Про це повідомляє Херсонська міська рада.

За рецептами сімейних лікарів та ендокринолога на базі поліклініки №1  21 хворий на цукровий діабет отримали необхідні інсуліни.

Медичний заклад працює у штатному режимі, з підвищеною увагою до безпеки хворих, зокрема, на стаціонарі. До речі, вчора до відділень лікарні поступило 26 чоловік. На жаль, у людей мало можливостей дбати про себе в домашніх умовах чи лікуватися амбулаторно – позначається брак медикаментів в аптеках. Тож, відчувши тривожні симптоми у стані здоров’я, не зволікайте і телефонуйте сімейному лікареві за порадою або ж відразу викликайте швидку допомогу.

Зазначається, що можна проходити обстеження, робити перев’язки, приймати фізіопроцедури, а також амбулаторно реабілітуватися після одужання.