У херсонському гуманітарному центрі багатодітним та малозабезпеченим родинам видали продуктові набори, — ФОТО

2 года назад 0

Багатодітні та малозабезпечені сім’ї, отримали продуктові набори у гуманітарному центрі Корабельного району Херсону.

Про це інформує Херсонська міська рада.

Повідомляється, що 29-30 березня, в центрі з надання гуманітарної допомоги, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, діти-сироти та мешканці району, які опинилися у скрутному становищі, отримали молочну продукцію від компанії Данон, хліб, овочі та печиво, які були надані волонтерськими організаціями. 

Зокрема, десять багатодітних сімей (всього 27 дітей) будуть отримувати щотижневу допомогу- продуктові набори. 

Уточнюється, що центр надання гуманітарної допомоги діє з 24 лютого 2022 року задля забезпечення адресної гуманітарної допомоги. 

Спеціалісти виконавчого комітету Корабельної районної у місті ради, спільно з міськими волонтерсько-ініціативними групами, громадськими та благодійними організаціями, соціально відповідальним бізнесом щоденно допомагають у забезпеченні потреб вразливих категорій населення.

"На жаль, обмежені фінансові ресурси місцевих громадських організацій та волонтерів не дозволяють надати допомогу усім, хто її потребує в умовах окупації міста.  Тому закликаємо усіх представників громади — ми будемо дуже вдячні за надання благодійної гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування та засобів першої необхідності. Важкі часи вимагають єднання та взаємодопомоги!

Разом до Перемоги!", — йдеться у повідомленні.