У жителя Каланчацького району поліцейські вилучили 32 патрони

7 лет назад 0

На Херсонщині триває операція "Зброя та вибухівка". Під час проведення заходів поліцейські вилучили патрони у жителя Каланчацького району. Приблизно о 18:00 в чергову частину Каланчацького відділення поліції надійшло повідомлення, що у районному центрі поблизу магазину нетверезий чоловік чіпляється до громадян та нецензурно лається. На місце прибули працівники поліції. Вони виявили 33-річного місцевого жителя, який був у стані алкогольного сп’яніння та поводився агресивно. Під час особистого огляду у речах чоловіка працівники поліції виявили 32 патрони. Громадянин пояснив, що набої знайшов у полі місяць тому і забрав їх собі без певної мети. Патрони вилучено та направлено на експертизу.

Як повідомив начальник Каланчацького відділення поліції Олександр Лось, чоловік раніше судимий за розбійний напад. Відкриті кримінальні провадження за ст.173 Кримінального кодексу України «Хуліганство» та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліція просить громадян, які володіють інформацією про осіб, які можуть бути причетними до незаконного зберігання зброї, боєприпасів чи вибухівки, терміново повідомляти у поліцію за номером "102". 

Громадяни, які добровільно здають зброю, боєприпаси і вибухові матеріали, що зберігаються у них незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Відділ комунікації поліції Херсонської області