У Каховці поліцейські повернули матері 2-річну доньку, яка загубилася

4 года назад 0

І знову про загублених дітей, неуважних батьків та небайдужих перехожих. Історія зі щасливим фіналом про загублену маленьку дівчинку сталася ввечері 10 березня в місті Каховка. Приблизно о 19:00 на лінію «102» зателефонувала стурбована жінка. Вона повідомила, що на вулиці біля магазину стоїть дівчинка віком приблизно 2 роки, плаче і кличе маму, батьків біля неї немає. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце події виїхали працівники Каховського відділу поліції. Інспектори заспокоїли дитину, яка була розгублена і налякана, своє ім’я не говорила. Упродовж години працівники поліції проводили заходи зі встановлення батьків дівчинки, розмістили інформацію у соцмережах і користувачі активно підключилися до пошуків матері. Робота дала результат.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, поліцейські відшукали батьків малечі, яка виявилася з багатодітної родини. Жінка була у розпачі і сама шукала доньку. Мати пояснила, що готувала вечерю, всі діти гралися в кімнатах та на подвір’ї їх приватного будинку. У якийсь момент жінка виявила зникнення 2-річної доньки, ніхто з дітей не бачив, куди поділася їх сестричка. Самостійні пошуки доньки результату не дали і жінка вже хотіла телефонувати в поліцію.

З матір’ю працівники ювенальної поліції провели профілактичну бесіду, порадили краще дбати про дітей та бути більш уважною.