У Каховці троє хлопців допомогли поліції затримати грабіжника

7 лет назад 0

Жертвою зловмисника стала 20-річна дівчина. Вночі вона поверталася додому, біля школи до неї підбіг невідомий та почав виривати з рук сумочку. Дівчина чинила опір і не відпускала сумку. Зловмисник штовхнув жертву і кілька метрів протягнув її по землі. Дівчина відпустила сумку, а грабіжник втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпіла стала кликати на допомогу, її крики почули троє хлопців, які знаходилися неподалік. Вони викликали поліцію та самі побігли у напрямку, у якому втік зловмисник. Через кілька хвилини вони побачили невідомого, який біг по вулиці. Хлопці наздогнали чоловіка, в цей час на місце прибули поліцейські. Жертва упізнала грабіжника, у нього вилучили жіночу сумку.

Затриманим виявився 31-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» ( карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).