У Нижньосірогозької ТГ зник голова громади

2 года назад 0

Голова Нижньосірогозької громади зник за невизначених обставин. Наразі про місце його знаходження невідомо, як і про причетність до зникнення російських військових.

За інформацією, оприлюдненою на офіційному сайті ТГ, на території громади встановлені блокпости російських військових формувань. Доступ до службових приміщень селищної ради відсутній, оскільки вони наразі під контролем російських військових. 

Потри складну ситуацію та відсутність очільника громада продовжує зберігати спокій і порядок:

“Всі об’єкти критичної інфраструктури в селищі та сільських населених пунктах функціонують, забезпечено стале енерго- та водопостачання. Медзаклади надають медичну допомогу. В школах триває навчальний процес у дистанційному режимі. Соціальні працівники здійснюють супровід малозахищених верств населення, моніторять та аналізують ситуацію по кожному нужденному” — йдеться у повідомленні. 

Також у громаді працює центр координації волонтерської допомоги для вразливих верств населення:

“З початку воєнних дій на території України, гуманітарна допомога ззовні до Сірогозщини не надходила. Вся благодійна допомога надана місцевими сільгосптоваровиробниками, приватними підприємцями та просто добрими людьми. Вона розподіляється між вразливими верствами населення селища та селами кожного старостату”, — повідомляє адміністрація громади.