У приміських селищах Херсона відключатимуть газопостачання

3 года назад 0

Шановні споживачі природного газу населених пунктів Молодіжне, Наддніпрянське, Дар'ївка Херсонського району (колишній Білозерський)!

АТ «Херсонгаз» повідомляє, з 27.09.2021 по 04.10.2021 року заплановано роботи із встановлення технологічного вузла обліку на газопроводі високого тиску, у звязку із чим тимчасово буде припинено розподіл природного газу по населеним пунктам Молодіжне, Наддніпрянське, Дар'ївка.

Поновлення розподілу (постачання) природного газу буде розпочато по завершенню врізних робіт з 8 години ранку 4 жовтня поетапно з дотримання вимог безпеки виконання робіт. З метою уникнення заповітрювання газорозподільної системи населеного пункту, що в свою чергу призведе до додаткових витрат часу на поновлення розподілу природного газу споживачам, просимо у визначений період припинити споживання газу (не користуватись газовим обладнанням (приладами).

Наголошуємо, що швидкість процесу пускових робіт (поновлення розподілу) залежить від забезпечення споживачами природного газу доступу до об’єктів (житлових будинків, квартир) спеціалістам АТ «Херсонгаз». Відповідно до розділу V "Правил безпеки систем газопостачання”, відновлення газопостачання відбуватиметься при забезпеченні 100% доступу працівників АТ «Херсонгаз» до газових приладів у всіх будинках. В разі виникнення питань, споживачі можуть звернутися до АТ «Херсонгаз» за телефоном 104.