У продажі зброї підозрюється мешканець Бериславського району

8 месяцев назад 0

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру в придбанні, зберіганні, носінні та збуті вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, підозрюваний незаконно придбав, зберігав та збував вогнепальну зброю та боєприпаси. Задокументовано, що у серпні 2023 року, він продав за 40 тисяч гривень автомат АК-74 та близько 120 патронів.

“За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Слідчі дії тривають, перевіряється причетність чоловіка до вчинення інших аналогічних злочинів”, – йдеться в дописі.

Під час стабілізаційних заходів на деокупованій частині Херсонської області Служба безпеки затримала чоловіка, що намагався продати зброю та боєприпаси, які знайшов у районах ведення бойових дій.

Прокурори повідомили про підозру мешканцю Новоолександрівської громади за фактом придбання, носіння, зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.