У Шеменському мікрорайоні прокладають новий водопровід

3 года назад 0

Херсонський Водоканал продовжує виконувати заміну водопровідних мереж у приватному секторі міста за замовленнями мешканців. Про це повідомили у соціальних мережах.

Фахівці Водоканалу разом з мешканцями приватного сектору при заміні вуличних мереж досягли розумного компромісу: вирішувати питання спільно, на умовах, вигідних і для мешканців, і для підприємства.

У березні 2021 року фахівцями дільниці з ремонту та експлуатації водопровідних мереж Водоканалу виконано роботи із заміни 230 м водопроводу по вул. 4-й Західній (від вул. Махарадзе до вул. Робочої). Мешканці 21 будинку самостійно придбали матеріали і запірну арматуру. Одразу з приходом сприятливої погоди працівниками Херсонського Водоканалу була виконана заміна 230м зношених сталевих труб на сучасні поліетиленові, які гарантують безперебійне та надійне водопостачання будинків. Відтепер загроза витоків та аварійних ремонтів для мешканців вказаної вулиці залишаться у минулому.

Виконання робіт відбувалось без припинення водопостачання. Після перепідключення були проведені необхідні гідравлічні випробування мереж та їх дезінфекція.