У Великолепетиському районі поліцейські розкрили низку крадіжок

5 лет назад 0

У Великолепетиське відділення поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік поскаржився, що невідомі злодії викрали з його гаражу човен. Поліцейські провели комплекс розшукових заходів і встановили особи зловмисників. Як з’ясувалося, це був не єдиний злочин, до якого причетні підозрювані. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, під час моніторингу Інтернет-мережі на одному з сайтів-продаж поліцейські виявили оголошення про продаж човна. Розміщене на сторінці фото плавзасобу було дуже схоже на викрадене майно потерпілого. Під виглядом покупців оперативники зв’язалися з продавцем і домовились оглянути можливу покупку. Під час «оглядин» версія поліцейських підтвердилась. Це був той самий викрадений човен.

Зловмисниками виявились двоє жителів району, віком 18 і 17 років. Вони розповіли, що декілька днів тому дійсно викрали човен і сховали в гаражі, власник якого вже тривалий час ним не користується. Також в ході спілкування з підозрюваними з’ясувалося, що до цього в гаражі також зберігався ще один човен, який хлопці раніше також викрали та продали жителю Білозерського району. А ще під час детального огляду гаражу, поліцейські виявили в ньому викрадені напередодні два поливні насоси.

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Підозрюваним може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.