Учора на Херсонщині сталося дві смертельні ДТП

6 лет назад 0

3 травня близько 08:30 до чергової частини Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими в с. Великі Копані. На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що 27-річний херсонець під час керування автомобілем «ВАЗ 2106» не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металевий відбійник. В результаті ДТП на місці загинув 32-річний пасажир автомобіля. Водій та ще один пасажир, якому 40 років, із травмами різного ступеню тяжкості та в стані алкогольного сп’яніння були госпіталізовані в Олешківську районну лікарню.

Близько 15:00 в поліцію повідомили про ДТП на автодорозі між м. Нова Каховка та автотрасою Херсон-Джанкой-Керч. На 29 кілометрі автодороги із лісосмуги на проїжджу частину раптово вийшов 63-річний чоловік. 79-річний водій мікроавтобусу «Форд Транзит» не встиг загальмувати та здійснив наїзд на пішохода. В результаті пригоди пішохід від отриманих травм помер на місці.

Попередня правова кваліфікація кримінальних правопорушень – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Головне управління Національної поліції в Херсонській області закликає водіїв та пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними.

Відділ комунікації поліції Херсонської області