УКРОП Херсонщини взяв участь у підсумковій конференції всеукраїнського з’їзду партії у Києві

6 лет назад 0

«Українське об’єднання патріотів — УКРОП» готове до співпраці та діалогу з демократичними політсилами. Про на прес-конференції за підсумками ХІV з'їзду УКРОПу заявив голова партії Тарас Батенко.

«Ми готові до діалогу з іншими опозиційними силами, зокрема й тими, що вже представлені в парламенті. Ми можемо працювати разом і формувати єдині програми для того, щоб змінити існуючу систему влади на майбутніх виборах», – наголосив Тарас Батенко.

Зі свого боку, голова Херсонської обласної організації політичної партії УКРОП Віталій Богданов під счас зїзду зазначив: «Ми – потужна політична сила. Ми впевнено йдемо крізь випробування виборами, крізь внутрішньопартійний діалог. УКРОП різний, як і сама Україна – від Одеси до Львова, від Ужгорода до Харкова. Це означає, що УКРОП не ділитиме виборчі округи й посади так, як це зробили представники чинної парламентської коаліції у 2015 році».

Він також зазначив, що на наступних виборах кандидати від УКРОПу будуть присутні на всіх виборчих округах в Україні. У політсили є достатньо гідних людей, які можуть здобути довіру українців.