Усик – Джошуа: трансляція бою для українців буде безкоштовною

2 года назад 0

Як відомо, 20 серпня в Саудівській Аравії відбудеться боксерський поєдинок між українцем Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа. 

Перший їх бій за звання чемпіона світу у важкій вазі на Tottenham Hotspur Stadium 21 вересня минулого року закінчився поразкою британця. Судді одностайно присудили перемогу Олександрові. Цього разу Ентоні Джошуа прагнутиме домогтися реваншу. На кону —  чемпіонські пояси Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної федерації боксу (IBF) та Міжнародної боксерської організації (IBO), що належать Олександрові Усику.

Чи зможуть українські вболівальники спостерігати за поєдинком? Так. Благодійний фонд Usyk Foundation офіційно підтвердив: трансляція бою-реваншу буде безкоштовною для глядачів в Україні  й буде доступною в розділі «Спорт» на MEGOGO, на інтерактивному каналі «MEGOGO Гонг», а також на регіональних каналах «Суспільного» та на YouTube-каналі Усика – Usyk17. В андеркарді на рингу в рейтинговому поєдинку зустрінуться боксер промоутерської компанії Usyk-17 Promotions Даніель Лапін та словак Йозеф Юрко.