Увага! Увага! Оголошено конкурс до Дня Незалежності!

6 лет назад 0

Увага! Увага! Благодійний фонд Василя Зеленчука до Дня Незалежності України оголошує конкурс фотографії «Моя незабутня Батьківщина».

Мешканці великих та маленьких міст, сел та селищ Херсонської області! Спробуйте себе у мистецтві фотографії разом з нами!
Завантажуйте свої роботи на особистий сайт першого заступника голови Херсонської обласної ради Василя Зеленчука http://zelenchuk.info/. Автори найкращих 10 фотографій отримають грошову винагороду!

Ми чекаємо на фото з мальовничими куточками, незабутніми краєвидами, неповторними портретами та пейзажами – словом, на роботи, що передають Вашу любов до своєї малої Батьківщини!

Умови конкурсу:
фотографія може бути зроблена зручним для Вас способом, навіть камерою звичайного мобільного телефону; вік учасників конкурсу – необмежений, як і кількість завантажуваних одним учасником фотографій; розмір фоторобіт не має перевищувати 4 Мб, тип файлу: JPG; учасники гарантують наявність авторських прав на використання і розміщення фотографій; робота має містити підпис з інформацією про себе: ім’я та прізвище, вік, номер телефону, адресу, а також короткий опис зображеного; надіслані фотографії оцінюватиме журі, яке і визначить переможця. Усі надіслані роботи Ви побачите на особистому сайті Василя Зеленчука http://zelenchuk.info/, а найкращі будуть виставлені у Херсонській обласній раді, їх також надрукують у випуску газети «Зоря Херсонщини» до Дня Незалежності України.

Останній день прийому фотографій 15 серпня 2018 року.

Телефон для довідок 068 980 65 70