За вихідні працівники Водоканалу відремонтували водопровід у Херсоні та в Комишанах

9 месяцев назад 0

Упродовж вихідних працівники херсонського Водоканалу відремонтували водопровід у центральній частині Херсона, у мікрорайонах Шуменський, Корабел, Житлоселище та в селі Комишани.

Про це повідомляє Херсонська МВА.

Як зазначається, працівники відремонтували водопровідні колодязі в мікрорайоні Північний, промили 225 метрів каналізаційних мереж та почистили 11 каналізаційних колодязів,  усунули 13 засмічень каналізації, ремонтували каналізаційний колектор у мікрорайоні Шуменський.

Також спеціалісти продовжували відновлювальні роботи на об’єктах підприємства, які були затоплені внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС, ідеться в повідомленні.

В адміністрації нагадують, що воду в мікрорайоні Корабел можна використовувати тільки для санітарних потреб.

Станом на 19 липня в мікрорайоні Нафтогавань встановили баки сумарною місткістю 1 тисяча 800 літрів. Вони постійно наповнюються водою. Місткості для води розміщують у тих районах, де відсутнє водо- та електропостачання.

Сьогодні ми писали, що до селища Нововоронцовка Херсонської області привезли 30 тисяч літрів питної води. Технічна вода в селищі є, а з питною водою допомагають благодійники.