Завершився спортивний вишкіл учнівської молоді Херсонщини

5 лет назад 0

Третій рік поспіль комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради проводить відкритий військово-спортивний вишкіл учнівської молоді Херсонщини «Покровський гарт», присвячений до Дня захисника України, Дня Українського козацтва, Дня створення Української повстанської армії та Покрови Пресвятої Богородиці.

Цьогорічний вишкіл проходив 11–14 жовтня 2019 року на базі позашкільного дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Старт» Бериславської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. В.К. Сергеєва на місце пов’язаного з першою письмовою згадкою про бойову звитягу Українського Козацтва.

10 команд (більше 120 учасників) з районів, міст та ОТГ області протягом чотирьох днів проходили таборовий, військовий, туристично-спортивний та інтелектуальний вишколи. Також команди змагалися у стрільбі з пневматичної гвинтівки, проходженні воєнізованої смуги перешкод, перетягуванні линви та конкурсах «Відун» і «В колі друзів».

Окрім навчальної та змагальної частини, насиченою та цікавою була розважальна програма. Приємний музичний супровід під час заходу, запальна «Етнодискотека» та інтелектуальна гра «Брейн-ринг» створили приємну атмосферу вишколу.